Reikibehandeling

Reiki werkt ontspannend en helend vooral als je vermoeid en gespannen bent. Het brengt lichaam en geest in balans en helpt je om de spanning los te laten. Ook kan het blokkades opheffen.

 

 

Wat is reiki precies?

Reiki is healing d.m.v. handoplegging op verschillende posities op het lichaam. Via de handen wordt energie doorgegeven. Terwijl de klant op een behandeltafel ligt, desgewenst met een dekentje, legt de Reikibehandelaar zijn/haar handen op verschillende posities op of iets boven het lichaam, net wat de klant prettig vindt.  Rustige achtergrondmuziek versterkt de ontspannen werking.

 

Mijn handen gaan naar plekken waar ze nodig zijn, vaak voel ik waar blokkades zitten en waar geheald dient te worden.

 

We worden allemaal geboren met helende energie in onze handen, maar we verliezen dat vermogen als we opgroeien. We gebruiken het niet meer en gaan steeds meer vanuit onze ratio leven. Rond ons zesde jaar gaan de kanalen waarmee we energie kunnen geven, sluiten. 

 

Tijdens een reiki-opleiding leer je die kanalen weer te openen en kan je jezelf en/of anderen vervolgens gaan behandelen. 

 

Tijdens en na een behandeling ervaren mensen vaak warmte, ontspanning, opluchting of meer energie.

 

Astrologie

Astrologie is een eeuwenoude ervaringswetenschap, destijds al bekend in China en het oude Egypte. Tijdens het kijken naar de sterren aan de hemel en de zich herhalende patronen daarin, ontdekte men een samenhang met gebeurtenissen op aarde. Zou zou de astrologie ontstaan zijn.

 

In ieder geval kan men in de geboortehoroscoop veel lezen:  sterke- en zwakke punten, aanwezige talenten, zaken die wat moeilijker liggen en waar spanning op zit. En net zo goed zie je de gebieden waarop het makkelijker ligt, die vanzelf gaan en waar ontspanning gevonden kan worden.

 

Door hiernaar te kijken en samen in gesprek te gaan, kan inzicht ontstaan.

 

 

Relatieastrologie

Iedere relatie is anders. Hoe verschillend ook, ze zijn allemaal van waarde en hebben iets te betekenen voor ons: anders gaan we ze niet aan.  Ben je benieuwd welke dynamiek in jullie relatie speelt. Willen jullie het anders, maar weet je niet goed hoe?

 

Tijdens een relatie-astrologieconsult krijgen jullie meer inzicht en kennis over jullie relatie.

Waarom zijn jullie bij elkaar? Wat zijn de sterke en minder sterke kanten van de relatie. Op welke gebieden ontstaan conflicten of strijd. Op welke gebieden kunnen jullie ontspanning bij elkaar vinden? En op welke gebieden kunnen jullie groeien?