Reikibehandeling

Reiki  werkt ontspannend en helend. Als je zelf vermoeid en gespannen bent, is reiki geschikt. Het brengt lichaam en geest in balans. En helpt je om de spanning los te laten. Ook kan het blokkades opheffen.

Wat is reiki precies?

Reiki is handoplegging op verschillende posities op het lichaam. Waardoor je van hoofd tot teen healing krijgt. Terwijl je op een behandeltafel ligt, desgewenst met een dekentje, worden de handen van de behandelaar op verschillende posities op of net boven het lichaam gehouden, net wat de klant prettig vindt.  Rustige achtergrondmuziek versterkt de ontspannen werking.

In feite wordt met reiki energie doorgegeven.

 

In feite kunnen we allemaal die energie doorgeven. We worden geboren met een helend vermogen in onze handen, alleen verliezen we dat vermogen als we opgroeien. We gebruiken het niet meer. We gaan steeds meer vanuit de ratio leven en de kanalen waarmee we de energie door kunnen geven, sluiten. 

Tijdens een reiki-opleiding leer je die kanalen weer te openen en kan je anderen vervolgens gaan behandelen.

Tijdens en na een behandeling ervaren mensen vaak warmte, ontspanning, opluchting of meer energie.

 

Astrologie

Astrologie wordt wel een ervaringswetenschap genoemd en bestaat al heel lang. Aan de hand van geboortegevens wordt een geboortehoroscoop gemaakt. In de horoscoop kunnen in aanleg zijnde karaktereigenschappen en levensgebieden bekeken worden zoals bijvoorbeeld werk, thuis, afkomst, relaties.

Als men naar een astroloog gaat, is het vaak zo dat er op één of meer levensgebieden iets speelt. Door daarnaar te kijken in combinatie met vragen van de klant ontstaat er een gesprek dat inzicht kan geven.

 

 

Relatieastrologie

Iedere relatie is anders. Een relatie kan kort duren.  Soms zijn ze voor het leven. Hoe verschillend ook, ze zijn  allemaal van waarde. 

Tijdens een relatie-astrologieconsult krijgen jullie meer inzicht en kennis over jullie relatie.

Waarom zijn jullie bij elkaar? Wat zijn de sterke en minder sterke kanten in de relatie. Op welke gebieden ontstaan conflicten of strijd. Op welke gebieden kunnen jullie ontspanning bij elkaar vinden? En op welke gebieden kunnen jullie groeien?

 

Reading

Een reading of helderziend consult is een consult waarbij ik invoel op iemand.

Het werkt voor mij het beste als je één of meer vragen hebt. Ik krijg intuïtief informatie door en schrijf dit op. Vaak zijn dit inzichten over jezelf en dat kan verhelderend zijn. 

 

Het rapport dat ik schrijf wordt per mail toegestuurd. Omdat er veel informatie in kan staan, bied ik de mogelijkheid om achteraf nog een keer telefonisch contact op te nemen waarin vragen over het geschreven rapport gesteld kunnen worden.

 

Basiscursus astrologie 'Je hebt veel in je Mars, maar ook in je Venus'.

 

In 8 lessen maak je niet alleen kennis met astrologie, maar leer je ook jezelf beter kennen. En je kind of je partner. Je leert wat voor emotionele behoeften je hebt, hoe je jezelf kunt verwennen. Wat voor jóu een geschikte manier is om je te ontspannen. Hoe kan jij het beste je energie uiten?  Welke manier van leren werkt voor jou het best? Welk temperament heeft je kind eigenlijk, en hoe sluit jouw gedrag daar goed op aan? Ook leer je hoe je deze kennis in het dagelijks leven kunt toepassen.