Reikibehandeling

Reiki  werkt ontspannend en helend vooral als je vermoeid en gespannen bent. Het brengt lichaam en geest in balans en helpt je om de spanning los te laten. Ook kan het blokkades opheffen.

 

 

Wat is reiki precies?

Reiki is healing d.m.v. handoplegging op verschillende posities op het lichaam. Via de handen wordt  energie doorgegeven, terwijl  de klant op een behandeltafel ligt, desgewenst met een dekentje, worden de handen van de behandelaar op verschillende posities op of net boven het lichaam gehouden, net wat de klant prettig vindt.  Rustige achtergrondmuziek versterkt de ontspannen werking.

 

We worden allemaal geboren met deze helende energie in onze handen, maar we verliezen dat vermogen als we opgroeien. We gebruiken het niet. We gaan steeds meer vanuit de ratio leven en de kanalen waarmee we de energie door kunnen geven, sluiten. 

 

Tijdens een reiki-opleiding leer je die kanalen weer te openen en kan je jezelf en/of anderen vervolgens gaan behandelen.

Tijdens en na een behandeling ervaren mensen vaak warmte, ontspanning, opluchting of meer energie.

 

Astrologie

Astrologie is een eeuwenoude ervaringswetenschap, destijds al bekend in China en het oude Egypte.  Tijdens het kijken naar de sterren aan de hemel  en de zich herhalende patronen daarin, ontdekte men een samenhang met gebeurtenissen op aarde. Zou zou de astrologie ontstaan zijn.

 

In ieder geval kan men nu aan de hand van geboortehoroscoop  sterke - en zwakke punten, potenties, talenten, zaken die wat moeilijker liggen, en gebieden die juist makkelijker liggen in het leven zien.

Door hiernaar te kijken en in gesprek te gaan met de klant, kan inzicht ontstaan,.

 

 

Relatieastrologie

Iedere relatie is anders. Hoe verschillend ook, ze zijn  allemaal van waarde.  Ben je benieuwd welke dynamiek in jullie relatie speelt. Willen jullie het anders, maar weet je niet goed hoe?

Tijdens een relatie-astrologieconsult krijgen jullie meer inzicht en kennis over jullie relatie.

Waarom zijn jullie bij elkaar? Wat zijn de sterke en minder sterke kanten in de relatie. Op welke gebieden ontstaan conflicten of strijd. Op welke gebieden kunnen jullie ontspanning bij elkaar vinden? En op welke gebieden kunnen jullie groeien?