Mijn naam is Yvonne Struisvlugt, geboren 1964. Toen ik, rond de dertig, tegen de grenzen van mijn eigen gevoeligheid aanliep en een burn out kreeg, ging ik onderzoeken hoe dat kwam.

 

Het jaren werken in de zorg in combinatie met ingrijpende privégebeurtenissen, zorgde er voor dat ik mezelf voorbijgelopen was en niet had gelet op mijn eigen grenzen.

 

Na een tijd van zelfonderzoek, hulp hierbij en cursussen wist ik dat ik een heel gevoelig, of hooggevoelig (hoe je wilt) persoon ben.

 

En hooggevoelige mensen kunnen zichzelf, als ze niet in balans zijn,  makkelijk verliezen als het te druk of te hectisch wordt in hun leven. Dus het is belangrijk om te letten op  grenzen, goed weten wat kan je wel en wat kan je niet.

 

Maar vooral....doen wat bij je past, daar krijg je  energie van! Ik kwam er bijv. achter dat ik o.a. graag mensen inspireer en inzicht geef via mijn consulten.

 

Al geruime tijd geef ik intuïtieve consulten voor iedereen met levensvragen, en/of voor wie een luisterend oor en wat inzicht wil.

 

 

 

Opleidingen

Opleiding tot praktijkvoerend astroloog bij Astra, Minou van Hemert en bij opleidingscentrum Ishtar, Peter Saarloos

HBO Coachopleiding bij NCOI

Mediumopleiding bij Maylight Instituut voor spirituele en mentale training, Marion Berndsen

Reikicursussen I, II en III bij spiritueel Centrum Mahatma

Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling bij Centrum voor Mens en Intuïtie

Secretaresseopleiding aan het Centrum Vakopleiding

MBO-opleiding Pedagogisch Begeleider