Achtergrondinformatie over mij

 

Mijn naam is Yvonne  Struisvlugt (1964). Van jongs af aan heb ik interesse in mensen. En vraag ik me af waarom mensen zijn zoals ze zijn en hoe het kan dat mensen zo verschillend zijn. Om die reden heb ik de beroepsopleiding tot astroloog afgerond. Ik leerde vooral begrijpen dat iedereen een eigen uniek levenspad en bestemming heeft in dit leven.

 

Ik heb lang in de zorg gewerkt als begeleider, o.a. met mensen met een verstandelijke beperking, kinderen, jong volwassenen, daklozen en vluchtelingen. Het gaf me voldoening om hen te begeleiden.

 

Na een burn-out  moest ik het roer omgooien want  op de oude manier doorgaan lukte niet meer.  Belangrijk werd om rekening te houden met mijn eigen behoeften en mogelijkheden. Wat kon ik nog wel ? Sterker nog wat paste eigenlijk bij mij? Naarmate ik ouder werd, ontwikkelde ook mijn gevoeligheid zich en wilde ik hier iets mee gaan doen. Zelf vond ik het een tijd lastig om zo gevoelig te zijn. Hoe ga je er mee om in een maatschappij die daar niet altijd rekening mee houdt? Door mezelf de tijd te geven en het leren kennen van mijn eigen behoeften en grenzen raakte ik weer in evenwicht. Nu wil ik graag mijn kennis en ervaring doorgeven en anderen begeleiden.

 

 

Opleidingen

Opleiding tot praktijkvoerend astroloog bij Astra, Minou van Hemert en bij opleidingscentrum Ishtar, Peter Saarloos

HBO Coachopleiding bij NCOI

Mediumopleiding bij Maylight Instituut voor spirituele en mentale training, Marion Berndsen

Reikicursussen I, II en III bij spiritueel Centrum Mahatma

Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling bij Centrum voor Mens en Intuïtie

Secretaresseopleiding aan het Centrum Vakopleiding

MBO-opleiding Pedagogisch Begeleider